silent reader(s)

Eh Rasa Sayang Pulak Nak Padam!





Pfuhhh.. berhabuk. Assalamualaikum! tiba-tiba aku dapat kekuatan untuk log in gmail , buka blog , padam semua post , semua komen , tapi bila part nak delete blog ni , aduh terasa sayangnya :'( banyak kenangan manis kat sini . seriously terlalu banyak .

Mungkin ni last entry , pun akan dipadam rasanya . lebih kepada , last greeting dari Nur Shafiq , your so-so A Gentleman To Be,kununnya :) lama dah blog ni . berapa tahun dah , dari 2014 ? ke 2013 ? aku pun dah lupa.Adeh. rasa sayang gila nak padam.

Ada sesapa tertanya-tanya kah ,how goes with my life ? b.i pun dah tak semantap dulu. been great ,, masih mencari fungsi diri . masih cuba muatkan diri dalam dunia . haha. yang paling penting , aku dah hilang berat 20kg lebih recently XD , tolong jangan bayangkan aku sekeping . tolong jugak jangan bayangkan aku dulu terlampau besar . yang mustahak sekarang , aku cuma about 4 kg away from ideal BMI , guess what ? haha.. hasil workout sebulan lebih ! pagi petang ! amal atkin dari December 2016. banyak tulang dah timbul walau itu bukan persoalannya. haha. janji aku bukan papan , bukan gendut ! haha. sudah la. makin lama aku menaip makin buruk penulisan aku sekarang nih. Assalamualaikum ! Rindu!

0 balasan ikhlas:

 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be