silent reader(s)

Hidup Untuk Makan

1 balasan ikhlas





assalamualaikum . semalam , sistem penghadaman sangat busy . dari pagi hingga ke malam dipaksa bekerja . rasanya hari ni aku patut berpuasa sudah . penyudah santapan hari semalam aku pilih Butterscotch Latte . kami tak order banyak sebab sebelum singgah secret recipe , perut masing-masing dah diisi nasi -.- aku tak tahu pun nama cake yang diorang order , lebih spesifik , birtday girl order . tapi ada bunyi perkataan indulgent camtu . minuman cucumber lemon mint , hot chocolate , si butterscotch latte , lasagne , itu saja.

tak dinafikan , tempat macam itu bukan pilihan aku . bukan bermaksud aku kedekut , cuma bagi aku , hanya sesuai untuk event istimewa boleh la ,annually event. im not fond of cakes after all.


meh kita close up sikit butterscotch latte -.- lepas kacau-kacau dalam dia baru rasa pahit jadi neutral sikit , ada rasa butterscotch dibawah . selalunya kalau pegi kedai jalanan pilihan hati diorang dah kacau siap-siap , rupanya kalau cafe camni kita kena kacau sendiri -.- . awal pagi tadi dah keluar , siap kena hujan lagi , simptom nak demam macam dah ada . malasnya mau makan panadol . im not a panadol person -.- Dear Lord please give your blessings along this path . i really dont wanna be a hangat-hangat tahi ayam person , anymore . anyone , anywhere , please give some encouragements ..i need it so bad .

i dont know why i've been thinkin' about my past lately..it feels like there are something or some unsettle bussines. im still figuring it out . what it is
 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be