silent reader(s)

Zodiak Scorpio Selalu Puji Diri

0 balasan ikhlas






Sekadar bahan bacaan , bukan menyuruh berpegang mahupun percaya . ilmu penilikan dilarang dalam Islam . tapi pernah dengar tak ayat ni , " ambil lah nasihat yang baik itu meski datangnya dari orang yang jahat " ? ajaran yang baik tidak datangkan sebarang bahaya , tak bertentangan dengan syarak .jangan sampai taksub tahap gaban bernyawa , nak keluar rumah pun check tilikan zodiak dulu untuk hari tertentu, tak boleh macam itu , itu kira kita dah berpegang dan percaya . okay, deal with it .

Disebabkan aku pemilik zodiak Scorpio , hanya perkara berkaitan Scorpio saja aku berminat , jangan pernah tanya orang lain punya zodiak , aku tak pernah tolong kira tarikh hari jadi orang lain untuk tahu apa zodiak dia , so aku bukan kategori yang percaya atau naksub(bahasa orang sengau),atau taksub mahupun obses zodiak . yeay . aku bukan golongan taksub . aku cuma lah golongan mengada yang sekali sekala ada masa untuk buat entri pasal benda macam ni . golongan yang membuang masa , kadang-kadang

Antara koleksi pasal pemilik zodiak Scorpio ,petikan status zodiak Scorpio yang mungkin berkaitan dengan aku , aku rasa nak abadikan disini , dalam entri ni , untuk 10 tahun akan datang , aku nak baca balik , boleh ? sekadar baca untuk rujukan pasal personaliti saja . Scorpio tak hargai pujian , jadi tak mungkin dia puji diri -.-


" Scorpio arent the needy type . They only want you , or not . "

" i'm good at loving books . I'm good at loving soft bed sheets . I'm good at loving things that cant love me back , that they dont have the power to leave. And maybe that's why I love them. "

" i'm a pervert . but in a romantic way "

" Scorpio can be lazy , but once they put their mind to something , consider it done . "

" Scorpio's thoughts go deeper than most humans feel comfortable with . Thats why we keep our thoughts to ourselves "

" Scorpio would rather stand alone than stand by people who pretend to be their friends ."

" Scorpio could be having the worst day of their life and still find a way to make someone laugh."

" Scorpio's can lead a very private life . They dont feel they need to talk , they would rather show."

" Scorpio stay home , " i should have gone out ", Scorpio goes out , " i should've stayed home."

" Scorpio dont give a damn about anything , unless they care. "

" i'm a Scorpio because i know everyone's secrets but no one knows mine."

" You cant change a Scorpio . Accept them for who they are and you'll earn their respect."

" Scorpio love to laugh. Actually. "

" I'm a Scorpio because I have a huge wall up but as soon as you get over it , you'll be there forever." 

" I gotta stop treating people like i owe them something."

" Scorpio's are known for being great lovers . That's because they pick out good lovers very carefully. "

" You dont know how many times Scorpio's tried being there for someone , only for that person to prove them wrong . "

" Scorpio's often fail in selecting the right partner , then suffer agonies , jealousy , frustration and unhappiness ."

" Scorpio's are so logical , that other people's stupid decisions anger them. "

" Scorpio's suspect their partner's loyalty until proven loyal . they been through so much and they know they can trust no one."

" Not to be rude , but Scorpio's dont like sharing their feelings , especially not with people they barely associate with . "

" The only opinion Scorpio's cares about is , their own. "

" Scorpio's take you the way you are : no makeup , no dress up , no push ups . they like real and raw . "

" Scorpio wont devote their efforts to things that their heart isnt really in ."

" You cannot make or break a Scorpio , because they can endure a lot of pain. "

" Not everyone deserves to know the real you . Let them criticize who they think you are."

" Cancer , Pisces , Taurus , Virgo , Capricon and Scorpio can be all that fun until you get on their bad side."

" Not many people will win the heart and trust of a Scorpio."

" I either dont tell anyone anything . Or tell someone too much. "

" Do I want you ? Yes. Will A Scorpio's chase you ? No."

" I correct Autocorrect more than Autocorrect corrects me . "

" Most girls cant handle a guy that doesnt need them for anything. "

" Scorpio are curious only when they care , when they dont care , that thing or person becomes invisible to them. "

" Scorpio's is hard . hard to love , hard to understand , hard to hate , hard to ignore , hard headed, but top of the all is very hard to forget. "

" your opinion is not my reality. "

" i dont have dirty mind , i have sexy imagination. "

" Scorpio crave a partner who understands them emotionally , physically , and sprititually. or they rather be single. "

" Not everyone can handle how honest Scorpio can be. "

" Scorpio finding someone who can be intelligent and sexy at the same time. "

"The toughts and emotions which exist within Scorpio have so much depth and complexity. its whole other world. "

" Scorpio men are passionate but can also be temperamental. "

" Scorpio likes to have a life long relationship. "

Relax Bila Kena Reject

0 balasan ikhlas


letak dalam resume gambar ni baru ada akai

hey failure , i got a song for you . i mean , us -.-


undeniably , walk-in interviews are more applicable nowdays . but then , boleh tak tulis dalam bahasa Melayu kalau tajuk entri tu dalam bahasa melayu ? saja buat canggih kat mukadimah .

aku tak termasuk dalam golongan yang suka bertemu orang . tapi sebelum ni aku pernah bekerja dalam bidang kerja yang tiap hari berjumpa orang . so ? people changed. lately i've been thinking on getting a serious job . i had failure with my bussines , for the past few months i think . so it might be , perniagaan bukan jalan aku . maksud aku , perniagaan bukan major source untuk aku , sekadar side boleh la .

mungkin cubaan aku macam sekadar melepas batuk di tangga , but wait , tak la sebegitu sambil lewa okay ? but know what , seeking for jobs on internet just not work so well for me -.- atau aku mohon kerja yang tak bersesuaian dengan qualification aku -.- i did it most of the time actually . but i never forget to mention that i'm ready to learn new things , as nowdays job requirement really need employee yang boleh buat banyak tugas dalam satu masa , new version squidward . aku tak kisah buat kerja yang diluar bidang pun , masa praktikal dulu semua department kami handle , last-last allowances tak nampak batang hidung pun , itu tak apa lah , yang penting aku dah graduated . alhamdulillah .

Aku punya la bersemangat copy paste ayat aku dalam email sebagai pembuka kata , attach resume , cover letter , akademik transkrip , anugerah dekan satu semester pun kalut bubuh , result muet tak pernah lupa. sebelum buat semua tu , aku ada cari tips untuk elak buat kesalahan semasa submit resume melaui email , first and famous mistake , hantar resume kat satu  organisasi pastu cc kat 1001 organisasi yang lain . aku tak buat pun camtu , aku kan pencinta privasi , memang aku tak suka cc ni . selain tu , tips lain untuk submit resume melaui email , kena ada cover letter , selain resume dan related certificates yang lain .

Mungkin bukan rezeki aku , untuk usaha cara ni , huarrgghh aku kena cari walk in interview juga . kalau tak dapat jugak , jadi saja kawan spongebob , ganti patrick -.- untuk orang yang tengah tak tahu nak mula ayat dalam email , bawah ni bukan cover letter , tapi ayat pembuka kata dalam email , mukadimah camtu la . cover letter , resume , sijil-sijil sesuai bubuh dalam attachments . sorry english aku bukan grade 6 muet, harap faham english grade 4 saja ni .

note : resume perlu ada gambar , yeah semua orang tahu . aku selalu guna gambar yang bukan latest , of course saiz badan sudah berbeza (for better) , tapi nak buat macam mana gambar tu saja yang aku senyum -.- mungkin kena pegi ambil gambar terkini . macam nak mohon kerja model pulak bila gambar tu penting ?tapi betul la , first impression kan our appearance , well , education requirement come after appearance .

Usaha 20% , tawakal 80% . 20% tu bukan percentage sambil lewa kalau betul kita faham maksud usaha . at the end of the day , kepada Allah saja kita menyerah . people will always have something to say , lagi-lagi kalau diorang ada di level setingkat tinggi dari kita , but , they dont know how we been dying , trying to cope with things we are handling . i dont think they know, but im 100% sure that they dont even care . insyaallah , this loser is , the winner in the making , the failure in progress .

My Pembuka Kata

With all my respect , I am interested to apply any for job vacancies associated to my level of qualification . For your information , I am graduated for Diploma In H********** & ******* Management at **** Kedah

I am confident that my skills and strengths in this general fields can make significant , contribution to the continous success of the organization . I went for industrial training about 3 months at K***** T***** & Agencies Sdn Bhd,Prai,Penang where I have been exposed to various tasks including receiptionist , ticketing , front office ,and marketing . I have performed well during my training days which taught me to familiarize myself with such nowdays multitasking job requirement. Kindly to inform , I am ready to learn new skills and knowledges even out of hospitality fields .


Thanks in advance for your kind attention and consideration and I would appreciate and serve the best for the organization if my application is accepted .Please kindly check the attachments which are cover letter , my resume and related certificates . I am kindly wating for your favourable feedbacks soon .

Best regards ,

A Gentleman To Be
 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be