silent reader(s)

Kenapa Orang Usha Kita

0 balasan ikhlas





Assalamualaikum . Year of red monkey is approaching . 2016 please be nice to your boy , or i'l end up a crying child , like last year -.- walaupun keadaan berjalan serong sikit dari perancangan , tapi alhamdulillah .

Apa yang jadi baru-baru ni buat saya sedar , betapa penting medical check up , betapa penting kesihatan , betapa pantas kesihatan tu boleh diancam,in a blink of an eye . dear someone, i pray for your recovery . get well soon . cuz i need someone to keep nagging , scolding . you're good at doing that. i'm dying without you.

Berkenaan search keywords , yang paling menarik untuk malam ni sebagai bahan untuk dibahan adalah kenapa orang tenung lama kat kita. hoho. adakah anda seorang remaja perempuan berumur 12 tahun ? sedang keliru apabila ada jejaka sawo matang ala-ala hero tamil gagah dan macho sedang meng-usha anda berjalan kaki ke rumah selepas balik kelas mengaji setiap hari ? CINTA. ya bukan cinta.

KENAPA ORANG TENUNG/USHA KITA

- check baju , mungkin terbalik
- ada jin hitam selalu follow belakang kita
- bulu kening kita terlebih subur , mungkin kalah Degawan
- mulut kita seksi kalah bini Brad Pitt
- tengok cermin , mungkin kita handsome/cantik
- kita terlalu hodoh
- kita suka usha orang dulu

Konklusi ringkas dan bijak , tak semua mata yang tak berkelip pandang kita tu sebab tergamam dengan keindahan wajah kita , sebab kita ni Asia saja , tak segak mana pun ,jangan pantas sangat rasa orang suka kita dengan perbuatan tenung menenung tu. kecuali saya, exceptional hoho. saya manis orangnya.semut pun tak berani dekat. jangan terkejut, semut sekarang dah pandai ambil kira tahap gula dalam darah .ini semut educated. enough that craps. bila anda seorang wanita , budak perempuan , remaja perempuan , remaja lelaki jambu , ditenung seseorang yang asing bagi anda, berkemungkinan itu ada potensi jenayah . anda mungkin calon yang sesuai . sekarang zaman fikir diluar kotak , bukan nak mengajak bersangka buruk tapi itu hakikatnya , zaman sekarang manusia banyak dipandu nafsu .sesuci mana cinta jika tubuh anda yang ditenung tak berkelip ?hoho. 

Sebaik-baik perempuan adalah yang tak dipandang dan tak memandang . Sebaik-baik lelaki adalah mereka yang menunduk pandangan mata terhadap bukan muhrim mereka . Allahuallam.


 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be