silent reader(s)

What If You Don't

0 balasan ikhlas





What If You Don't

I'm building my own cell tonight
And I will never make a key
It's just me and the dark
Alone here with my heart
And won't you come and set me free

And you and I we have a history
And not much here outweighs the pain
When every mile got in the way
We thought the fear was self contained
Let's say we both assume the blame

Cause what if my stars fell from the sky
And what if they landed in your eyes
Would it be all right?
When all of my time has gone away
I wanna say I've left more than days
But what's on my mind tonight
Is what if you don't
Yeah, what if you don't

There was a time I had a symphony
And it played love to me for days
Then all at once I heard the strings
Out of tune, and out of key
It seems there's no song here for me
No not for me

And what if my stars fell from the sky
And what if they landed in your eyes
Would it be all right?
When all of my time has gone away
I wanna say I've left more than days
But what's on my mind tonight
Is what if you don't
Yeah, what if you don't

I see the night
It's coming for me
To take you away
It's here as a thief
And I know that I'm scared
And from down on my knees
I'm asking relief
From what if you don't
Yeah, what if you don't

Dont Worry About Her Size

0 balasan ikhlas







assalamualaikum. another busy day. haha busy lah sangat. kawasan sini baru saja hujan sedang kawasan-kawasan lain di negeri lain dah bah kan. harap-harap cepat okay tempat-tempat yang sedang alami banjir sekarang . kalau orang cakap negeri kelahiran aku ni semuanya mahal termasuk hartanah , kereta , satu ja bagus , negeri kami berada lindungan Allah , atau lebih spesifik , tempat adanya rumah aku , alhamdulillah , kawasan bebas banjir.

search keywords yang campur bahasa melayu dengan english , quote badan kurus. kenapa dia tak taip skinny quotes ? atau quote for skinny.quote and sayings about skinny people,lagi spesifik lagi bagus. rasanya tak perlu taip , " quotes for skinny body ", sebab skinny dah merujuk pada fizikal badan. macam , " give me a blue colour pen" , cukup cakap " pass me a blue pen ".memang ada kelas tatabahasa kat sini -.-

dari ramalan peribadi , orang yang search keyword tu mesti kurus. ataupun perasan kurus. tak apalah mana-mana satu pun , asalkan dia dan keluarga dia bahagia .bahagia kan tunas segala jalan ke arah hidup yang lebih baik .

khas untuk puaskan hati orang yang mencari , aku cipta satu dua tiga quotes badan kurus untuk mu :

IF TV CAN ONCE BE AGAINST WEIGHT LOSS PRODUCTS,NOT ALL GUY CRAVING FOR SKINNY GIRLS ACTUALLY.

IF YOU HAVE TO CHANGE TO BE ACCEPTEDTHEN YOUR LIFE IS NOT YOURS.

EAGER TO JOIN THE AVERAGES LOOK,THEN SIZE WILL MATTER TO YOU.

Live , Learn , Let Go

0 balasan ikhlas




assalamualaikum pada yang masih berjaga termasuk diri sendiri . sepatutnya sekarang aku dah boleh lelap mata lepas sehari suntuk kat luar ,uruskan urusan yang memenatkan.yeah sangat penat tapi macam-macam berpusing dalam otak aku jam ni .aku masih tak pasti apa betul keputusan aku .aku tak mampu sebenarnya. aku tak pernah lebih dari sorang budak puluhan tahun yang masih cuba betul-betul berdikari .setiap keputusan yang berat aku putuskan , lagi berat rasa hati untuk ikut keputusan sendiri. salah atau betul , aku akan belajar susahnya untuk hidup ,jika benar selama ni aku cuma bernafas , bukan bertarung untuk hidup dengan makna sebenar hidup .

aku takut. keputusan yang aku buat sebab emosi sementara . keputusan ni mungkin jalan yang susah, tapi aku tak mampu. sayang. satu perkataan besar makna bagi aku. semua yang bakal aku tinggal semua yang aku sayang. berpisah bukan bermakna selamanya kan. aku takut keputusan ni akan lead aku ke jalan lebih teruk , depressing atau benda-benda lain yang lebih mengerikan . tapi kalau aku tak cuba , sampai bila pun aku takkan tahu kemampuan sebenar aku. semoga apa yang aku simpulkan di akhir jalan ni, dapat tentukan aku memang kuat atau hanya belagak teguh .atau berpura-pura berdiri sedangkan aku cuma bergantung .

 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be