silent reader(s)

Ditelan Mati Emak Diluah Mati Bapa

1 balasan ikhlas

motif masih dikaji -.-

Penafian : Entri ini tidak tersangkut atau berpaut dengan mana-mana emak ayam atau bapa ayam di Bukit Bintang , lorong Haji Taib , dan lorong-lorong Chow Kit atau mana-mana lorong yang wujud tanpa pengetahuan aku .

Maksud ditelan mati mak diluah mati bapa : seseorang dalam keadaan serba salah dalam membuat satu keputusan atau membuat satu tindakan kerana pilihan yang dia ada akan memberi akibat yang berbeza .

demikian cara termudah untuk orang yang dah 150 juta kali cuba download dropbox dan tak menjadi .

Sebenarnya aku sendiri tak tahu maksud amput , tontolou . since keywords berbunyi begitu , aku pun dengan gigihnya dan gegehnya membuat keputusan untuk mencari dan berkongsi di sini .harap semua dapat terima lawak dibawah , kita light-light saja jangan terlalu serius nah . budak-budak sekarang kalau kita tak bagi maksud sesuatu perkataan atau frasa kata , dia lebih laju untuk search sendiri di google.com . lagi parohh. nak beritahu pun terlalu awal , tapi kalau tak beritahu pula dia boleh dapat maksud yang salah atau dia akan menemukan penemuan baru , semuanya serba salah .


demikian nampaknya aku tidak sebegitu berjaya mencari maksudnya cuma , lawak diatas serba sikit bagi petunjuk maksud benda alah tu kan .

Dan untuk kesekian kalinya aku ingin berkongsi entri - entri yang berkaitan carian kata pembaca yang menemukan blog aku ini . 

sabun susu beras berbahayaJangan Pakai Sabun Susu Beras K Brothers 
what is a scorpio likeI'm Your Scorpio

amput nenekNenek Masih Bernafsu


shafiquestevenson.blogspot.com : terima kasih kerana sudi menaip alamat blog saya dengan sempurna sifat . amazing ! 

jenama beras palsu : memang tak ada dalam blog ini . tapi anda boleh baca info berkaitan beras palsu di umikasum.blogspot.com atau lebih dikenali dengan Yumida . huu



 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be