silent reader(s)

Boleh Eh

1 balasan ikhlas



Terdiam kamu tanpa bicara . 
Tak mengulas apa kan terjadi
Nan bisu aku kerana buntu . 
Tak bisa aku memutuskan kisah kita
Cinta telah berakhir..
Kita tak mampu jadikannya cinta sebenar..
Semua akan tahu segalanya ..


Gelagat Lelaki Patah Hati

1. Santai Dan Diam
Bila seseorang lelaki putus cinta, mereka lebih santai walaupun terluka. Kebiasaannya mereka akan diam dari bercerita tentang cinta mereka yang musnah.

2. Mendekati Ramai Gadis
Ada sesetengah lelaki, bila putus cinta mereka akan mendekati ramai lelaki dan meramah mesra dengan mereka bagi melupakan anda wahai wanita.

3. Keluar Lepak Dengan Kawan
Ini merupakan perkara utama yang dilakukan oleh lelaki bila putus cinta. Mereka lebih gemar jalan-jalan dengan kawan dan melakukan sesuatu perkara bagi melupakan luka dihati.

4. Memaksa Diri Untuk Sibuk
Lelaki akan cuba untuk membuatkan diri mereka sibuk dengan sesuatu perkara tidak kira ianya berkenaan pekerjaan mahupun hobi. credit to sini lah


Aci dak aku nak buat review saja , bajet judger bertauliah ala-ala Paul Moss . santai dan diam eh .santai mungkin , diam , mulut tak berhenti mengunyah kot ,ok daripada merokok .Mendekati ramai gadis tak kot , dikerumuni , sebab ada kencing manis . boleh. Keluar lepak dengan kawan , aku lebih suka memandang kehijauan padi , walaupun classmates ada ajak hiking sana sini. Memaksa diri untuk sibuk , ajar aku untuk sibukkan diri seorang penggangur -.- ok macam ni " aku busy korek hidung , goyang kaki , garu jari , belek cermin .make sense. aku brief 4 point dengan sekali nafas saja , hebat kan .asyik-asyik cinta , takda entri lain ? jiwa muda memang camni bebehh. sabar jelah . bila mood berkarya tuh datang balik , insyaAllah aku tampil dengan single terbaru . eh. Shah Alam I'm Coming bebehh !! wuhuuu !! eh. lantak.

Aku ada check keywords untuk carian blog kesayangan aku ni. result sangat tak menenangkan, aku tak suka ada orang stalk .aku tak tahu kalau aku cuma paranoid atau paranoid .eh aku tulis dua kali eh paranoid tu. aku rasa dah tiga kali .lantak. aku suka ada peminat tapi bukan anda . rasa macam hilang selera nak luah dah kat sini. T.T


Pistanthrophobia
 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be