silent reader(s)

Nak Gemuk Tak Nak Kurus

1 balasan ikhlas

 

Boleh jadikan si comel kat atas nih sebagai idola untuk aspek pemakanan aku -.- senang saja kan . pertambahan berat badan bukan masalah kaum Hawa sahaja .bila aku tengok perkembangan saiz kawan-kawan kelas , aku turut rasa satu kesedaran dan kesedaran , double kesedaran bahawa saiz aku juga boleh bertambah-tambah macam jejaka-jejaka lain , even tak kahwin pun berat dah bertambah aku tengok -.-


Masa mula-mula dulu bila aku peduli pasal jerawat , peduli pasal berat badan , aku rasa aku tak normal , sebab macam keperempuanan tu menyerlah . tapi zaman sekarang kaum Adam pun dah mementingkan penampilan diri , tak salah jadi metroseksual , rasanya lah .yang paling terkini dan tak boleh belah , aku terjumpa testimoni kcolly yakni jejaka juga -.- aku tengah riang kot masa scroll instagram , terus hilang selera . bukan lah menghina , cuma aku hilang selera sebab aku terus sibuk survey penjual yang boleh  dipercayai yang jual produk tu -.- boleh . bukan lah nak tambah gebu atau mengebaskan diri , alhamdulillah aku bersyukur dilahirkan berkulit segebu siapa-siapa yang gebu . boleh. kalau ada orang Melayu nak anak segebu saya , sila kahwin dengan orang sabah berkuturunan kadazan dusun dan cina . sekian promosi perkahwinan kacukan untuk minggu ini .

Tapi kalau kacukan tak berjaya hasilkan anak gebu gebas , boleh lah cuba amalkan kcolly sekeluarga hendaknya lah ya .itu dipanggil takdir ku lit , kena lah terima seadanya bila kome dah cuba sedaya upaya , seperti kebanyakan pasangan berkahwin yang sedang mencuba di malam jumaat al-barakah ini .

apa lagi aku nak mengarut ni . siang tadi aku terima pesanan dari pensyarah melalui social networking whatsapp , iya-iya saja dia nak aku attend jugak majlis penganugerahan dekan di Shah Alam , MSU. Dia siap bagi amaran , kalau aku tak attend memang takkan dapat sijil tu .11.06.2015. make it or not,dont know .aku pun lepas habis baca whatsapp dia baru perasan ada mesej yang sama dari lecturer tu . sahih copy cat .nampak tak tahap aku tak peduli handphone -.-

Di kesempatan ini , aku berharap semua orang berpuas hati dengan kesudahan cerita Hati Perempuan . takda ku nyit , ku rap , ku pas , takda kan. sudah-sudah lah penuhkan whatsapp notification dengan benda-benda mengarut . aku sendiri pun dah cukup mengarut . memahami hati perempuan lebih sukar dari memilikinya . boleh panggil aku ku fiq pasni .




Quote Of The Day
i wanna marry someone who could say
" look boy , you're annoying , troublesome , selfish , but i will be next to you for the rest of my life , watching you changes for the better,i love you madly ."




 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be