silent reader(s)

Jom Ubati Luka !

0 balasan ikhlas



Muet band 4 tapi tak puas hati lagi yop ? Baru lepas kena marah ? Kereta kena curi ? Orang sekeliling selalu salahkan kau untuk itu untuk ini ? Baru putus tunang ?Kau ada kereta tapi takda lesen ?? walau apa pun kemalangan atau kesulitan yang kita sedang hadapi sekarang , berhenti sesaat , ubah fokus anda untuk sebentar !! huahuachihuahua.boleh.

Ada satu kata-kata " ubati lah luka dengan kadarnya , jika luka dihujung jari , jangan pula dibalut luka hingga ke lengan ". Berlebihan-lebihan itu sikap yang tidak digalakkan . siapa lah aku untuk berkata-kata melainkan orang yang membaca ini mungkin lebih mengenali dunia ini lebih dari aku sendiri . Masalah sentiasa akan ada , isu tetap saja akan timbul , sikap kita untuk menangani benda semua itu , thats what really matters , right ? kalau digigit seekor nyamuk , jangan satu kampung habis dibakar.selesaikan masalah berpada-pada lah atau buat tak tahu macam aku -.- pastu stres sampai rectum berdarah.boleh.

Semua orang ada stress yang tersendiri , bukan kau , bukan aku sahaja . kita semua ada . yes memang susah nak berfikiran positif bila orang sekeliling kita tak berhenti beri impak negatif pada kita . itu salah satu dugaan hidup . diduga dengan persekitaran yang menjatuhkan kau .semangat kau . satu saja video aku berkesempatan kongsikan . satu video ni dah cukup buat aku gelak sampai terkucil .boleh.jangan tiru aksi ini .ini penyakit lemah pundi kucil. betul. pergi kedai beli gergaji , gaji tak dapat lagi !!! hahahahaha. jobless memang takda gaji pun. -.-

Quote Of The Day
1- I'm just pieces to the man i used to be
2- Too much love would kill you
3- Torn between the lover and the love you leave behind
4- You're headed to disaster because you never read the signs.
5- Everywhere i go , i bound to lose
 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be