silent reader(s)

Sponsored Wedding : Kembalikan Aku Pada Ketenangan

1 balasan ikhlas




A very late , quick entry . kalau kau diberi satu peluang untuk akad nikah dalam masa dua bulan camtu , dengan orang yang kau tak bercinta , ini bukan drama melayu atau mandarin . is it for real . or am i just having another hallucination since last breakup ? asal tajuk entri macam che ta dengan zain .okay saja nak letak gak nama diorang -.-

Dont know but the docs are there , just waiting for the bridegroom to be to put a signature down , as well as 2 witnesses .since when my life is your life .ini memang drama .but this one is diferent when it include you . not the celebrities.neither the actors .nor actress . do i have to mention all here anyway.


3 documents which are Sijil Kursus Perkahwinan , Sijil Pengakuan Anak Qaryah/Kawasan , Borang Permohonan Berkahwin Bagi Lelaki . am i qualified enough to be a bridegroom anyway huh .aku ingatkan selama ni anak perempuan saja boleh ditentukan kahwin dengan pilihan family, anak lelaki pun boleh eh . 
mungkin aku sangat tak terurus , mungkin aku perlukan nanny , bukan bini :'


 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be