silent reader(s)

Keputusan MUET 2015 Havoc

2 balasan ikhlas



Bersemangat waja tak tajuk entri nih compared to last night . eh terbahasa english pulak.tentu ramai yang sudah check result MUET atau Malaysian University English Test .semput nak taip nama panjang dia sebenarnya .ku gagahkan juga sebab saja nak bagi nampak hebat sikit entri nih .boleh.


Kepada gadis-gadis yang ada ambil exam muet untuk March 2015 , sini eh shafiq ajar cara nak check result korang eh . ikut step dibawah nih tau :



Langkah-Langkah Semak Keputusan MUET 2015 :

1- Lentokkan jari jemari yang keras tu , capai telefon secara perlahan . (bagi yang handphone memang melekat dengan jari , sila abaikan step 1)

2- Sila ketik (tiba-tiba terindon pulak) icon message . Taip MUET(JARAK)RESULT(941113070000) .

3- Sila ubah lah contoh tu ,masukkan number pengenalan sendiri.  nak check result shafiq ka . pun boleh .Then hantar kepada 15888.

4- Amazingly , tak sempat buaya nak berkelip mata , mesej keputusan MUET anda akan tercirit disitu .tatap lah dengan penuh kasih sayang . itulah buah hasil dari usaha anda kan ! nak nangis pun boleh.


Okay , saya nak sambung bercerekarama boleh . tiba-tiba saya . mesti separuh dari penduduk dunia tengah teruja tunggu pengumuman keputusan MUET aku kan ?betul kan. huhu. aku pun teruja sebenarnya .tapi aku yakin . like 200% that i could done better than this if i re-take MUET , boleh ?aku payung sikit eh result muet tak seberapa ini .



Alhamdulillah .berkat bangun pukul 3 pagi pada hari exam untuk selak buku muet dan tidur,juga berkat datang 30 minit lewat masa peperiksaan writing , so this is it.result pun sesuai lah dengan cara memain aku.kalau aku serius aku boleh target tinggi lagi.band 7 ker.tak pun Ben 10. enough that craps. so sebagai self reward untuk diri ,aku dan saya telah sebulat suara untuk lanjutkan cuti tanpa kerja serta tanpa gaji of course selama sebulan lagi .boleh. kita pun nak cuti macam Yuhanis . tiba-tiba.cuti mengandung.bersalin.


Sebelum aku akhiri , kau jangan pikir aku nih gatal tahap berbulu . sebab tutorial MUET aku tu hanya untuk perempuan kan . takkan aku nak suruh jejaka-jejaka lentokkan tangan jugak . kang abadi jadi macam Usop Welcha aku gak dipersalahkan secara membabi-kundur.aku tak sanggup menanggungnya.boleh . harap diterima penjelasan muthakir aku nih . adios.








Quote of The Day

1- Flashbacks kills .

2 - Sharing good news with the one who truly care and heart that care is a good treatment for soul .

3- Some people could become a good listener instead of being advicer/speaker . some people just dont dont functional.both.haha.

 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be