silent reader(s)

Takder Hal Bro

2 balasan ikhlas
selamat pagi kepada diri sendiri yang takda kesedaran diri , hari ni kena submit last assignment but masih depan skrin nak update blog . well i dont feel like im in the right mood to do anything . kind of messy , hectic life , nak bernafas pun tak sempat . hah ? umpama snorkling dalam pool kat rumah , umpama mengorat isteri orang , umpama memanjat dinding kaca . semua kerja gila , itulah persamaan semua perumpaamaan yang tak berasas .huh .

my oh my..how am i goin to do wif dis ishh.. serabut , serabut , berabut-rabut . any escape ? duit tak boleh beli masa , hmm .. before im startin to ramble bout other things .. dengar lagu saja lah .. hmm .. baik takyah update blog kan ?? so here are those songs that i hate , but love to listen , yeah im totally off -.-






nothings gonna change my love for you..i'l never ask for more than your love..things didnt get easy..but i'l be there for you, so you should need me -.-



my head under water but i breathing fine .. cuz all of me love all of you ..love all your curves n your edges ..n your perfects n your imperfections ..

Sekian.


 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be