silent reader(s)

Blog Hang Nama Apa ? Err

4 balasan ikhlas


" err..err..err..err...err..err..? ada la..tak boleh bagitau ar " .. diari manual pertama bermula dari umur aku 14 tahun dengan jayanya dibakar pada usia aku 15 tahun , diari digital pun hampa nak tau ? not this time..i'm not ready for this,maybe forever . well , bukan aku seorang saja yang open kepada stranger berbanding mereka yang terdekat,orang lain pun ada rahsiakan blog diorang dari anasir-anasir judgemental terdekat -.- kan..kan..kan..baca dengan nada annnoying ok.KAN..

tiba-tiba muncul entri ni , berharap rakan-rakan bloggers di sini sudi berdoa esok harinya indah , mudahkan segala bagi saya menamatkan semester ini dengan final exam esok nih ! boleh doakan saya ? kekasih hati yang jauh dari nyata bersemadi di hati , Umi..doakan anak Umi boleh hadap semuanya , Ramadhan makin hampir , ku pohonkan rahmatNya sentiasa milik Umi disana . amin .amin .amin . Moga rehat yang aman dan dalam kalangan mereka yang beriman .

InsyaAllah semester terakhir akan bermula pertengahan tahun ni .. walau ada beberapa kesulitan disitu.aku akan cuba , cuba , moga Alla permudahkan segalanya .. sekarang aku makin yakin dengan jalan yang aku pilih , bersandarkan semangat dari saudara satu rahim yang sama , abang aku satu-satunya , dan juga dorongan dari seseorang yang sangat bersabar dengan baran aku , girl , i really appreciated it . 

petik tajuk entri , tu soalan dari salah seorang sepupu aku masa petang tadi . aku tak terbuka untuk berkongsi tulisan peribadi aku dengan mereka , not yet . bagi mereka yang 'terjumpa' blog aku tanpa kerelaan aku ,dinasihatkan jangan view dah , tak kuasa aku nak bayangkan mentaliti orang judgemental macam anda . serius .  banyak lagi bahan bacaan di luar sana yang lebih mengisi minda judgemental anda , such as magazines , komik , harakah .. harakah ? invisible.

xoxo
 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be