silent reader(s)

Search Keyword Bunuh Diri

2 balasan ikhlas


Cubaan kali ke-4 untuk hadam search keyword yang macam pelik , ' aku memang tak guna ' . gagal . ayat tu macam situasi dalam gambar di bawah ini . itu yang saya sedang bayangkan . jika dia sedang membaca entri ini , adakah berhasil pencarian emosi anda di sini atau di google ? banyakkan berzikir ya .


sometimes , remain ignorant on certain things is a right choice rather than experiencin heartache .



Penganut Islam Paranoid

0 balasan ikhlas


Pada pagi Jumaat yang mulia , saya tulis entri dengan panorama pembuka , gambar bra . apa yang anda fikir  tentang saya ? let me guess . "sanggap punya budak !" , " tak hormat hari Jumaat , jahil ! jahil ! jahiliahhh !" atau " dia dah kenapa ?" . frankly speaking , this is why others think ' Islam is Kolot ' , penganutnya cuma berfikir untuk menghukum ! but if someone that obsessed with Freemason stuff , they'l find the sign ! it is  normal things about shape , anda akan nampak bentuk yang anda nak lihat sahaja ! haha.

Perlukah saya bersedia untuk menerima kedatangan spammers yang mungkin emosi kerana saya menyokong  Freemason & Illuminati adalah mengarut .stuffs that Malaysian or mostly media in Malaysia love it so much for making up issues in the year between 2003-2010, i guess . do you remember Mastika ? haha.

To be honest , saya sendiri pernah dengar orang kata Lady Gaga buat lagu yang Freemason /  Illuminati in the year 2005-2006. kata mereka , terbalikkan lagu tu, boleh dengar mesej evil . then isu Justin Bieber's song bila di reverse kan, akan keluarkan lirik-lirik yang memuja syaitan dan Immuninati . berjuta-juta orang view video kononnya Justin Bieber / Lady Gaga / Michel Jackson ni adalah geng One-World-Order , tapi tak ada sorang pun nak check kan kesahihan video tu. sini saya boleh samakan dengan percaya dengan mem-picachu-buta ! haha.

Dan, saya sendiri view satu video . jemput tengok sekali ! haha .


Video di atas adalah pasal lagu Justin Bieber yang di reversed dan bila dah di reversed, kita boleh dengar evil message yang dia nak sampaikan. jadi , selepas anda melihat clip video yang ada mesej yang di tayangkan di atas, apa yang perlu anda buat? kaji? JANGAN. jangan kaji kesahihan video tu. kita kan orang Islam. anda kan orang Melayu . orang Melayu mana main kaji-kaji ni . sebagai orang melayu, kita perlu cepat melatah dan paranoid serta bersikap overreacted dan tanpa membuang masa serta tanpa berfikir, kita perlu forwardkan video tu ke serata dunia . Freemason is Everywhere !!!! WE GONNA DIE !! excuse me , we'r all will die , sooner or later , its about Ajal , not because of Freemason ! haha.


Selalu kan kita jumpa artikel cakap air Pepsi tu haram atau Colgate tu haram, atau air mineral ada Holy Water yang haram , jangan kaji artilkel tu.anda wajib percaya . sebab artikel sebegitu mengajar kita untuk alert atau berhati-hati terhadap benda haram. sama ada artikel tu menfitnah jenama tertentu , yang penting , objektif artikel itu tercapai. matlamat kan membenarkan cara . fiitnah sikit pun apa salahnya .haha.

Ini entri pertama saya yang berkaitan Freemason dan Penganut Islam Paranoid , saya tujukan khas kepada sesiapa yang amat obses terhadap Freemason / Illuminati hinggakan semua benda nak dicop sebagai Freemason / Illuminati . juga untuk mereka lebih dikenali dengan penganut teori konspirasi yang banyak masa terluang hingga saling berkongsi cerita tak sahih dan hanya ada keyboard dan internet . see guys , stop talking about things you know nothing about !! it is just a stupid sharing that humiliate Islam itself !! aha.

Penganut Islam paranoid ? tapi macam mana kalau betul video Justin Bieber dan evil message tu ? anda cuba kaji kesahihan video tu. malas ? ooo.. share benda tak betul kau rajin pulak ? zzzzZZZzz.. kalau paderi-paderi gereja kaji pasal isi kandungan Al-Quran hingga mereka memeluk agama Islam , kenapa tak kita sebagai Penganut Agama Islam kaji kesahihan sesuatu isu instead of sharing and burst out ? reckless.haha.

Download video , convertkan video tersebut ke MP3. boleh guna Hamster Free Converter atau apps yang anda tahu . selepas dah format, kita akan dapat audio pasal lagu Justin Bieber yang paling sahih yang ada secret message tu . kita boleh tengok graph atau audio spectrum  melalui Audacity . part yang sebelah kanan dah diterbalikkan untuk dapatkan secret message yang boleh di revealkan .dari segi teori, menterbalikkannya lagu yang dah terbalik, akan memberikan lagu original .

Okay , anda mesti tak percaya dengan apa yang anda lihat . memandangkan mata anda pandai menipu anda yang menyebabkan minda anda block untuk percaya hasil yang dah di-reversed semula untuk dapatkan original song . lagu Justin Bieber yang ori + lagu yang di reversed kan . anda boleh dengar sendiri yang lagu tu dah di-edit yang menyebabkan ia menghasilkan 'evil message' bila di reverse kan. tak tahu lah kalau telinga anda pun pandai menipu . anda boleh lihat graph di The Other Khairul .lagu ori pada beberapa minit pertama, then lagu yang double reversed di beberapa minit kemudian . anda boleh dengar dengan jelas yang lagu tu dah di-edit untuk masukkan lirik puja syaitan atau satanic .

Geng freemason / Illuminati rancang kelahiran Dajjal? Allah dah katakan dalam Al-Quran , Dajjal tu akan keluar juga nanti. sebab Allah yang lepaskan Dajjal. bukannya rancangan geng Freemason . kenapa nak di kaitkan dengan Freemason dan illuminati ?

Pasal Horsemen . ada pula mengaitkan Knight Templar dengan Horsemen. padahal Horsemen tu fahaman dari bible. Sejak bila pula penganut teori konspirasi aka Penganut Paranoid Beragama Islam ini percaya bible? anda tahu kan bible tu dah banyak kali di tulis semula sedangkan Al Quran dari dulu sampai sekarang hingga selamanya tak berubah ? tak pasal-pasal anda (penganut Islam berteori Freemason) dah beriman dengan Bible . huh .

Terdapat dua jenis bacaan yang perlu kita tahu bezakan :

*Bacaan yang mengajak kita berfikir (Buku H.M Tuah, Hlovate, Irfan Khairi, Andrew Matthews)
*Bacaan yang memutarbelit fakta dan memaksa kita berfikir seperti penulisnya . (Black Bible, Theory Conspiracy, Mastika, Infiniti dan Blog Anti -Freemason)

Jenis bacaan yang pertama akan membentuk kita menjadi diri kita sendiri while jenis bacaan yang kedua adalah propaganda yang mahu kita menjadi brainless zombie .

Justin Bieber ada kaitan dengan freemason? Iklan Tv3 ada kaitan dengan freemason? AJL2014 ada kaitan dengan Freemason? KLCC Twin Tower ada kaitan dengan Freemason? Logo Mara ada kaitan dengan Freemason? Sejarah pembetukan Malaysia ada kaitan dengan Freemason?  TNB Malaysia ada kaitan dengan Freemason? Then Knight Template Templar? orang islam tak boleh taip huruf t . faham ! haha.

Jika anda masih ada lebihan BB1M , sila ke kedai buku berhampiran . untuk beli buku Freemason & Illuminati ? tak.. anda akan menyesal . tukar dengan buku resepi , untuk rajinkan diri melakukan research sebelum sebarkan , mulakan dari dapur ! anda kenyang , orang lain pun terpelihara iman mereka dari baca perkongsian mengarut anda !

Saya dibesarkan dalam environment politik dalam parti pembangkang , yeah , penuh tatatertib islam , dan saya tercenggang bila pak cik saya also known as someone in Parti Pakatan Rakyat , bukan PKR na , sendiri marah bila anak dia samakan satu ajaran Islam dengan satu ajaran agama lain . why should he have to mad ? semua agama asalnya dari Allah , do he know ? Allah pemilik segala-galanya . truth is , other religous are derived from Islam itself , do he realize ? seperti bible , derived from Al-Quran ! hello ? anyone could hear me ? tiada satu agama pun mengajar kita untuk memalukan orang lain . kenapa orang Islam berfikiran merendah-rendahkan agama lain itu wajib bagi mereka sedangkan kita diajar untuk saling menghormati pegangan masing-masing ? i think its now or never , off the bullshits .

Paranoid ? Paranoia ? a psychological disorder characterized by delusions of persecution or grandeur. People with paranoia suffer from irrational fears that are not about a specific object, but about their surroundings or how they are perceived by their surroundings and cannot let go of things that happen to them. People with paranoia have a decreased ability to function in normal life, when paranoia gets extremely bad it turns into a delusion of persecution and pretty much eliminates the ability to function in normal life. Extreme paranoia is usually a symptom of a larger disorder, the most widely known is schizophrenia. Paranoia can sometimes occur in a major depression, because sometimes depressed people think the whole world is against them .
jika gambar diatas dipertonton pada orang normal , mereka akan berkata " itu gambar petak grid "

jika gambar itu ditunjuk pada anti hurut T , ini jawapan mereka ,
" itu tongkat syaitan , lambang salib Laknatullah !! gambar tu ada agenda tersembunyi !! sebarkan untuk dapat pahala !!! teettt....share...teett...share...1k share in a minute. huh. paranoid sharings succeed.

what ? shafique stevenson ? stevenSON ????!!!! OMEGIY OMEGIY !!! FREEMASON !! ini bukan kebetulan !!! kafir !
excuse me , even mualaf dibenarkan guna nama asal mereka walaupun setelah covert to Islam , as long as nama lama mereka tak membawa makna jahat ! bro , Islam berpandukan hukum syarak , bukan trend .

This entry should broaden your mind especially Penganut Paranoid Agama Islam bout the reason why, you should NOT simply believe any video, article and shits from the internet . Do your own research dude instead of taking part in sharing ridiculous issues on your social networking site -.-

 and please excuse my ' haha ' at end of every paragraph ,and my sarcasm throuhout this entry , it is just to show how deep i wanna make others open up their eyes cuz Allah didnt teach us to keep thinking negative side cuz that only make non-muslims hate Islam , banned Islam , assume Islam is the religious for the terrorists , slanders ! at last , sampai bila-bila pun saya takkan terima ideologi 'English bahasa orang kafir' , is that mean , orang Islam tak perlu maju even in a right way ? kalau orang Barat makan sambal belacan dulu dari kita , sambal belacan is belong to them too . yeah i got it -.- berhenti cemarkan nama Islam dengan paranoid anda .

please stop these :
" ala..takkan info ni tipu , kalau tipu pun , apa yang depa dapat pun? "

Trust me , there are some kinds of human just love to make others get the wrong information and if you ask me why they behave in such that way , i dont really have the answer . maybe , maybe thats why Allah gifted us Akal ?
to differ the right things with the wrong ones . yeah .

special credit to : The Other Khairul

 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be