silent reader(s)

Aset Jejaka Sunnah & Seksi

10 balasan ikhlas







Dah macam giveaway teka jambang dah rope .. bukan .. tapi silakan teka sekiranya anda terlebih rajin di malam rabu nih yea . kalau kaum Hawa berkempen World Hijab Day , kenapa tidak lelaki berkempen untuk  World Jambang Day ? cuma bila aset dah bertambah , hygience pun kena lebih dititikberatkan . jangan sampai jadi macam bawah ni ..


As for me , persetujuan dah dicapai walaupun hanya dari sebelah pihak , ada orang tu lebih prefer kumis ringan macam dibawah , nak cikit saja , tak nak hutan hujan tropika :l erm.



nevertheless some people said that most of mix breedings (dah macam kambing new zealands pulak breeding2) kebanyakan anak kacukan berpotensi berjambang lebat . so .. cant wait to prove it works on me or it just people sayings , bukan fakta ? whatever it is , i'm proud to be cross-blooded one erk . so you should too .



so is that me after married ?..

Berkumis , berjambang , berjanggut , no matter what kinds of hair you wanna grow on your face for now or in future as for me , first put the intention of getting pahala , it'l works twice as your wife would love it . erk .

 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be