silent reader(s)

Restoran Nelayan Kuala Juru

10 balasan ikhlas
Tajuk entri tu nama restoran yang sepatutnya destinasi dinner sekeluarga malam ni tapi tak kesampaian sebab masa dah sampai pekerja-pekerja restoran sembur air cuci kedai,awal gak depa tutup kedai,dalam pukul 10 malam camtu,laku sangat nampak ? Rancangan Jalan-Jalan Cari Makan pun dikhabarkan pernah singgah makan kat sana.bawah nih rupa kedai tu waktu siang nih  aku cabut kat mr google -.-



kat bawah ni pulak rupa restoran yang dah masuk kali ke-2 aku datang dengan berlainan ibu..asal tak jumpa restoran nelayan tu,mesti end up kat kedai nih -.-
gap tahun berjarak,restoran dia makin luas,ketam pun sekor dah rm15,dah takda kucing yang berkeliaran,apa yang masih sama ? aku tetap sakit perut lepas makan ketam dia macam first time aku datang dulu masa aku umur 12,13 tahun dulu..sekarang aku 18,muda tak >.< ok.jangan percaya.


rupa ketam yang aku kapit dengan playar tadi huh :l memang berlumutkan kuah ketam lah baju putih aku yang suci dari noda..




hajatnya nak makan nasi goreng ketam but nasi goreng katanya dah habis,tinggal nasi putih,terang bebenor menu mung dop ler fresh ,nama ja ae perkampungan nelayan -.-
Alhamdulillah,puas makan ketam..zzzzZZzz
 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be