silent reader(s)

Nilai 1 Sen Sebenarnya Tinggi

4 balasan ikhlas
Assalamuaalaikum.Waalaikumusalam.

Hari yang agak cerah untuk muram ^_^ boleh tara tu kening aku ? jangan gelak.
kalau manusia betul pandai menilai,1 sen sebenarnya tinggi jika dari keringat diri sendiri lebih berharga berganda-ganda dari 100,ooo,ooo dari sumber songsang/pemberian dari orang tanpa kita melakukan apa-apa aka ditaja.

ceritanya aku terlepas pandang satu segmen dimana aku pemenang hadiah saguhati.bukan lah terkilan.instead berbunga-bunga kot hati aku sekarang nih.aku suka tittle 'pemenang'.walaupun saguhati.sebab aku tengok ramai jugak yang join,lagipun pemenang dipilih melalui karya pantun yang boleh buat si organizer rasa layak.aku join segmen banyak hanya untuk expose diri,InsyaAllah blog ni boleh jadi medium untuk aku berbisnes online nanti,jika diizinkanNya dan dipermudahkanNya.jangan pikir aku batak tau -.- in case la.

lagi satu,yess banyak segmen aku join tawarkan hadiah perempuan.tak bermaksud aku 'adik-adik' jugak.tapi isu kedua nih tak ketara sangat sebab aku tahu bloggers semua open-minded kan ?


 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be