silent reader(s)

4 Signs Shows Your Partner is A Control Freak

16 balasan ikhlas
Jealousy ? itu normal but how bout a control freak ? thats how your life fall to someone's palm ! 



Minta lapor diri tiap suku saat

*seriously nih sweet..kalau untuk the first 5 months korang bercinta ! kalau dah 5 tahun bersama masih kena roger macam peronda tuh,huh !  
Sahih Control freak !

Gelagat laman sosial

*notifications kau,dia yang bukakan ! haa ? boleh dikatakan laman sosial kau tu dah jadi perkongsian bersama ! Yess,sharing is caring but this kind of sharing will eventually make you crying !
 Sahih Control freak !

You suka lagu apa ?

*sekali dengar soalan nih cam biasa kan ? soalan pasal lagu kegemaran nih selalunya si dia nak tahu lagu yang buat korang ingat kat ex korang -.- dan mungkin dia nak tahu 'lagu kita' yakni lagu pilihan kau dengan ex kau lah !
Sahih Control Freak !

Sape tu ? rajin like status/komen you

*cer bayangkan beratus-ratus kawan berlainan jantina yang suka komen,berapa kali kau kena jawab,explain dari A to Z kuasa dua kat si dia,kalau setiap kali dia soal identiti orang yang berlainan jantina yang berhubung dengan kau melalui laman sosial ? nah kalkulus ! kira !
Sahih Control Freak !

Sebenarnya setiap seorang dari kita ada sikap control freak nih,cuma memiliki skala yang berbeza.kepunyaan kita kan mesti kita kena jaga,tapi ingat overprotective partner reveals best liar.Berikan ruang bernafas untuk si dia.
Sahih berkekalan hingga hujung nyawa !
 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be