silent reader(s)

Blogger Berbulu

0 balasan ikhlas

Entri aku ni bukan untuk bash sapa-sapa atau mana-mana golongan.aku sekadar nak ketengahkan isu lapuk yang menyakitkan hati para bloggers picisan secara berterusan macam aku ni.Aku akui bloggers ni banyak yang berkerjaya,usahawan,juga student persis aku,mesti sibuk kan ? Tapi terkilan tak kalau kita asyik berkunjung ke certain site nih,si blogger tuh tak pernah pulak membalas kunjungan kita ? Berhusnozun..ok,aku bersangka baik untuk beberapa kali sehingga aku terjumpa si folan ni rupanya cuma berkunjung kat site yang gah-gah saja..seriously terkilan bro..cheq ingat orang utara support orang utara.mungkin sebab aku nih cuma blogger picisan saja..tak layak menerima kunjungan cemar duli dari mung eh ?



Menulis blog biar dengan hati,bila kita di kemuncak,jangan lupa akar tunjang dibawah itu yang support kita masa mula-mula kita developt dulu tu.Isu bloggers pilih bulu nih memang biasa kan ? Jika niat nak berbisnes,ya memang kita perlukan publisiti yakni perlu tonjolkan diri kat site yang ranking followers cecah langit..aku faham tuh..cuma permintaan satu kunjungan untuk blogger picisan macam aku nih agak keterlaluan ka? nisbah kunjungan kau dengan kunjungan aku 1/2 : 10 ..tu pun masa first time mung follow aku.hahakk..

Bila aku lebih prefer follow bloggers perempuan,dah macam aneh saja..sorry to say bloggers dari kaum Adam nih bila di kemuncak,memang camtu lagaknya,BUT TAK SEMUA.agaknya kalau followers aku ranking cecah Everest,aku pun mula pilih baju bulu-bulu gak ka ? -.-
Hanya Allah Yang Mengetahui..

Bachelor Night Fever

3 balasan ikhlas


Bachelor Night atau malam terakhir sebagai bujang ? eh.Tiap-tiap hari bujang pun takpa ! Tapi jangan pula amalkan party malam bujang persis barat pulak !

Nih antara must have things pada malam bujang tu mengikut amalan orang Great Britain,Canada,Ireland,French pun tak terkecuali,just to name a few countries la,mampus lah aku nak listkan semua negara ! takut jugak Malaysia pun tersenarai !

#Drinking
#Humiliting the bride to be
#Might be include drugs usage
#Having sex with some paid girls
#Hangouts in a place faraway so far from the bridegroom ?
#Having all sorts of fun that might gone after married?

Glad to know for years recently,tradisi nih dah updated slowly..lebih positif yakni humiliting the bride to be tu ditukar pada sesuatu yang menggembirakan si bakal pengantin lelaki such as fishings trips n barbeque ! Sex tu masih diamalkan ?

Yeayy ! Google iktiraf blog aku sebagai a page in Spanish language !




Ok.bye.
 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be