silent reader(s)

Hilangnya Mahkota Seorang Jejaka

0 balasan ikhlas

Excuse the tittle..dah hampir pukul 11 malam nih mesti la kena cari fancy havoc tittle,baru terbukak hati tergerak jari nak klik tajuk entri aku,eh? mata aku sendiri dah layu semacam..tapi hati masih keras ya !

Rambut rambut rambut .. biar la aku nak bahas isu yang aku mahir.eh? setelah berbulan mandi bersama tidur bersama berbogel pun bersama walau tak rela,terpaksa juga aku berpisah dengannya..wahai mahkota kemachoan ku?kelembutan ? lagi aneh.Having short haircut memang banyak advantages ! Macho ! eh.

Dah beberapa kali aku mengayakan spiky haircut nih..baru aku tahu nama haircut nih spiky cut  -.-
beza aku dengan diorang di bawah nih,aku prefer simpan sideburn,tak shave sampai habis.
aku panggey V- Shaped saja sebelum nih



Sementelah rambut aku diragut-ragut petang tadi sama si hairstyler?Maka hilang lah mahkota yang dah berbulan aku pertahankan yakni dah beberapa purnama aku simpan tatang bagai anak monyet kesayangan.eh ?


In memory - Rest In Ground kot rambut lembut aku tuh -.-





Bagi sesapa yang berminat dengan korean hairstyle jambu tahap tertonggeng tuh,tengok la tutorial di bawah yah ! Amaran ! Pastikan rambut anda sama jenis dengan kami berlima ! eh ? mana pic aku ? ada..cuma invisible di post nih sebab aku tak nak la JB makin tension kalau aku lagi comey dari dia.. dah la ada isu ngan Salena Gombak dia haa? Tapi memang betul la,untuk mengayakan korean haircuts/hairsyles mostly perlukan kesesuaian jenis rambut,kalau rambut curly atau keras tak digalakkan..Most korean hairstyles/haircuts go suit dengan rambut yang soft easy manageable laa.


Nah Myungsoo punya hairstyle "Paradise"


 

Copyright All Rights Reserved A Gentleman To Be